Prijzen

Werkwijze en prijzen

Fysieke en mentale moeilijkheden gaan vaak samen op gebied van intimiteit, daarom bied ik een tal van oefeningen. Alles wordt aangepast op jou of jullie specifieke situatie die kunnen bijdragen aan een goede en gepaste uitkomst.
We gaan samen op een volledig veilige manier op zoek naar de oorzaak van de issues.
Soms is het fijn als iemand met kennis en zonder oordeel gewoon even mee denkt. Zeker als het zo’n gevoelig onderwerp betreft als onze intimiteit! De sessies zijn betamelijk. Het echte (huis)werk doen jullie individueel en met elkaar.

Een sessie duurt gemiddeld 2.5 tot 3 uur per keer.

150.- per individuele sessie.

275.- voor koppels.

Vaak is een reeks aan te raden om tot de diepte te komen.

Het aantal keer is afhankelijk van de reden van je komst.

Voor minima zijn er gereduceerde tarieven mogelijk.

Afhankelijk van de issues gaan we gemiddeld een reeks aan van 5 afspraken. De eerste is voornamelijk een kennismaking en verkenning van jullie obstakels en wensen. Daarna maak ik een plan en kijken we samen of dat aansluit op jullie behoeften. In sommige gevallen kan ik tussen de sessies door vragen om extra informatie. Alles is altijd in overleg met jou of jullie. Veiligheid staat voorop! Daarom werk ik het liefst bij jullie thuis. In jou of jullie eigen veilige setting. Als de voorkeur gaat naar elders af te spreken, kan dat ook in overleg en tegen een meerprijs. Deze meerprijs is afhankelijk van de locatie. Ik heb mogelijkheden door heel Nederland en meestal is deze meerprijs rond de 15 euro per uur extra. Alles wat we bespreken blijft onder ons. Naast dat ik geheimhoudingsplicht heb, waarborg ik ook vanuit persoonlijke overtuiging discretie.

Sessies voor koppels: Allebei leren jullie eerst zorgvuldig af te stemmen op jezelf. Helder krijgen wat je verlangt, trouw worden aan jezelf, individueel, is van essentieel belang. Van daaruit leren jullie elkaar opnieuw kennen. De focus ligt bij jezelf en van daaruit kun je verlangens delen met je partner. Dit zorgt voor echte tevredenheid. We zien dan dat afleidingen van verliefdheid naar anderen af neemt. Porno verliest zijn greep. Jullie liefde verdiept zich. Radicale eerlijkheid ontwikkeld zich. Eerlijkheid is de mooiste afrodisiac!

Sessies voor alleenstaanden (of mensen in relaties die om welke reden dan ook liever alleen support krijgen): Ook hier ligt de nadruk op bewustwording van patronen en verlangens om trouw te leren zijn aan jezelf. Dit middels fijne oefeningen waarmee je helderheid ontwikkeld en nieuwe kijk op jezelf krijgt.

Sessies zijn:

  • 100% betamelijk
  • Ontspannen
  • Open en eerlijk
  • Diepgaand
  • Oplossingsgericht
  • Discreet
  • Geschikt voor iedereen die in welke levensfase dan ook, oploopt tegen vragen, klachten of moeilijkheden op intiem gebied